Stensättare Stockholm

Stensättning, grus och trädgårdsanläggning - Allt du behöver ute! | 073-834 88 83

Övriga tjänster

Trädgård, målning och renoveringar

Vi är mer än bara stensättare. Vi kan erbjuda ett brett utbud av andra tjänster relaterade till din trädgård och ditt hem. Läs om våra övriga tjänster nedan:

Trädgårdar

Tillsammans med dig tar vi fram lösningar för din trädgård. Det kan till exempel vara nyanläggning av gräsmattor efter en renovering eller vid nybygge, inramning av rabatter och odlingsytor, anläggning av uteplatser, plantering av träd och buskar eller bygge av effektfulla ornament såsom stenmurar. Vi ger din trädgård det utseende och de funktioner som du vill ha!

Grusgångar och andra grusytor

Grus är både praktiskt och lättskött på ytor utomhus. Det är ett material med god dräneringsförmåga och med ett ordentligt underarbete håller de i många år. Du kan välja mellan material av olika grovlek så att det passar ändamålet och det finns en mängd vackra färger som kompletterar ditt hus utseende.

Målning, bygge och renovering

Vi målar såväl utvändigt som invändigt i ditt hus och kan även hjälpa dig att bygga och renovera. Vi ser till att du får hållbara material, ett noggrant utfört arbete och ett slutresultat som du stolt kan visa upp.

Ett mångsidigt företag

Vi erbjuder även hjälp med allt från projektering, projektledning, till- och nybyggnationer och mark & anläggningsarbeten. Vi är ett mångsidigt företag som kan hjälpa dig från start till mål och förvandla din ursprungliga idé till en realitet.

 

Få gratis besiktning och offert för stensättning och andra projekt i din trädgård!