Stensättare Stockholm

Stensättning, grus och trädgårdsanläggning - Allt du behöver ute! | 073-834 88 83

Stensättare

Kunnig stensättare i Stockholm

Genom lång erfarenhet från ett stort antal genomförda projekt och med gedigen utbildning har vi positionerat oss som en mycket kunnig stensättare i Stockholm. Vi förverkligar dina drömprojekt i sten och ser till att de håller för framtiden.

Spännande stenprojekt för en vackrare trädgård

Sten kommer i en mängd färger, former och utföranden och kan därför användas till att förverkliga en mängd olika projekt. Somliga föredrar ett stramt och modernt utseende med industriellt skurna konststenar medan andra föredrar en rustik stenmur i natursten. Oavsett vad du väljer har vi handlaget som krävs för att skapa ett snyggt och hållbart resultat. I samråd med dig tar vi fram en lösning som passar din smak och din fastighet.

Hållbart resultat med sten

Sten är ett av de absolut hållbaraste material du kan använda. Det är inte för inte som det står kvar medeltida borgar på en mängd platser runt om i världen. Rätt utfört håller arbeten utförda i sten i många år och materialet är så gott som underhållsfritt.

Med sten kan man göra allt från att bygga murar att omgärda trädgården med till att skapa terrasser för att jämna ut en tomt som ligger i en sluttning, rama in rabatter och odlingsbäddar, använda som grund för uteplatser och mycket mer.

Kontakta oss redan idag och berätta vad du skulle vilja använda sten till på din fastighet. Tillsammans tar vi fram lösningar som är både hållbara och vackra!

 

 

Få gratis besiktning och offert för stensättning och andra projekt i din trädgård!